Ervaringen en reacties Tanfaster gebruikers

'Al jarenlang wordt Tan Faster door velen met groot succes en een positief resultaat gebruikt! Veel tevreden gebruikers gingen u voor in het gebruik van Tan Faster en gebruiken het nog regelmatig voor een mooie, bruine huidskleur! Lees hieronder hun ervaringen en reacties.'

'Wij gebruiken Tan Faster al jaren als wij op vakantie gaan'

Ieder jaar gaan mijn vrouw en ik 2 maanden naar Spanje in de zomervakantie. Wij zien er graag mooi gebruind uit en liggen daarom veel in de zon. Omdat wij het jammer vonden dat de kleur er altijd zo snel af is, zochten wij een oplossing. Via het internet kwamen wij terecht op de prachtige website van Tan Faster. Het product sprak ons direct aan! Wij zijn inmiddels al jaren verder en gebruiken het nog ieder jaar! Met Tan Faster worden wij mooier bruin en blijven ook veel langer onze bruine kleur behouden. Wij bestellen ieder jaar, meestal hebben wij de bestelling de volgende dag al in huis! Wij kunnen dit product zeker aanbevelen!

Jan
Disclaimer

'Ik word eindelijk bruin'

Hoe vaak ik ook in de zon zat of onder de zonnebank lag, echt bruin werd ik nooit. Jammer, want mijn vriendinnen werden altijd prachtig bruin in de zomer en ik leek daarnaast wel een melkfles. Ik zocht op internet naar een oplossing en las over Tan Faster. Eerst voelde ik er niet zoveel voor een 'pillenkuur' te gebruiken maar toen ik last dat het om natuurlijke ingrediënten ging heb ik het toch maar geprobeerd, het leek mij een makkelijke oplossing, en dat was het! Met Tan Faster verkleur ik veel sneller en wordt ik ook bruiner, zelfs in de winter heb ik nu een gezonde kleur! Ik ben erg tevreden over het resultaat van Tan Faster!

Marieke
Disclaimer

'Ik zie er weer gezond en stralend uit'

Vooral in de winter had ik altijd een erg witte uitstraling, vooral omdat mijn haar erg donker is. Ik vond dit er nooit echt gezond en stralend uitzien. Ik was zeker in de winter niet tevreden met mijn uitstraling. Ik besloot de zonnebank te gebruiken maar daar werd ik niet echt heel bruin van en ook niet zo mooi bruin. Via een collega hoorde ik over Tan Faster dat haar moeder altijd gebruikte. Ik probeerde een pot van haar te proberen en was al snel zeer te spreken over het product! Ik gebruik het nu iedere winter gedurende 3 maanden. Ik ben af van mijn witte uitstraling en zie er weer gezond en stralend uit, ook in de winter!

Naomi
Disclaimer

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen